Dramom u Gorici Dinamo zasjeo na vrh

Dramatična, puna preokreta i kvalitetna bila je utakmica 17. kola HT Prve lige između Gorice i Dinama. Gorica je do 90. minute vodila 3:2, no na kraju je Dinamo slavio 4:3!

Velikogoričani su odlično otvorili utakmicu. Napadački su krenuli na suparnika, a u 12. minuti Gorica je i povela, nakon asistencije Špikića i pogotka Dieyea.

Nije se dugo čekalo na Dinamov odgovor. Hrvatski prvak je po primljenom golu preuzeo kontrolu i počeo stiskati suparnika, a rezultat je okrenuo unutar samo sedam minuta. Ivanušec je izjednačio u 35., a Oršić u 41. minuti pogodio za 2:1 gostiju.

Odlično poluvrijeme zaokruženo je novim pogotkom. Ni Gorica nije bila nokautirana s dva pogotka te je izjednačila u 43., nakon akcije Špikića i strijelca Lovrića.

Sjajna je utakmica nastavljena u drugom dijelu, a odličnu izvedbu Špikić je okrunio u 61. minuti kada je pogodio za 3:2 domaćina. Vodila je Gorica do 90. minute kada se dogodio preokret. Prvo je Petković u 90. pogodio s bijele točke za 3:3, dok je Theophile-Catherine u petoj minuti sudačke nadoknade zabio za nevjerojatan preokret hrvatskog prvaka, piše HNTV.

HT Prva liga, 17. kolo: Gorica – Dinamo 3:4 (Dieye 11., Lovrić 43., Špikić 61./Ivanušec 35., Oršić 41., Petković 90.-11m, Theophile-Catherine 90.+5)

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Share This Article