0.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Urnebesan pad Nižetića postao je hit: Dalmatinac na snijegu

Urnebesan pad Nižetića postao je hit: Dalmatinac na snijegu

Pjevač Luka Nižetić (37) nasmijao je pratitelje na Instagramu. Objavio je snimku na kojoj je pao dok je šetao po snijegu.

– Lako za sve nego mi se vino prolilo – napisao je u opis videa koji je skupio preko 50.000 pregleda.

Komentar na društvenoj mreži su mu ‘nabacili’ Nina Badrić (48), Slavko Sobin (36), Marijana Batinić (39), Sonja Kovač (36)…

– 7 puta sam pogledala – napisala je Viktorija Rađa (43), dok je Franka Batelić (28) poručila: ‘Ovo mi je upravo popravilo dan’. Zezali su ga i da je ‘pravi Dalmatinac na snijegu’.

Inače, glazbenik je prije dva mjeseca ‘izbacio’ novu pjesmu ‘Ka more je život’, ujedno i četvrti singl s njegovog nadolazećeg petog studijskog albuma.

– Dugo sam čekao na ovu pjesmu, punih 15 godina. Radi se o pjesmi koja je nešto drugačija od mojih dosadašnjih prepoznatljivih veselih i ritmičnih uradaka. Doživio sam je jako emotivno i blisko mom trenutnom životnom iskustvu. Našao sam se u tekstu koji odmah na prvu okupira pažnju i vjerujem kako će se i ostali poistovjetiti s njom. Uz ništa slabiju melodiju uvjeren sam kako će među slušateljima pobudit razne osjećaje, kako sreće, sjete, prolaznosti, tako i uvijek potrebnog optimizma – rekao je, pišu 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike