5.5 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo Prignječio ga kamion: Hrvat poginuo tijekom dostave paketa

Prignječio ga kamion: Hrvat poginuo tijekom dostave paketa

U tragičnom događaju u njemačkom Grevenbroichu kod Düsseldorfa, život je izgubio 42-godišnji Hrvat i to nakon što ga je prilikom isporuke paketa prignječio drugi kamion. Kako navodi portal Fenix-magazin.de, nesretni muškarac je izašao iz kamiona te je prilikom istovara robe primjetio da je vozilo počelo kliziti.

Pokušao je uskočiti u kabinu i dignuti ručnu kočnicu. U tom trenutku naišao je drugi kamion te je 42-godišnjak ostao priklješten između dva teretna vozila. Sve se odvijalo 11. siječnja. Muškarac je u trenutku dolaska Hitne pomoći bio živ, ali teško ozljeđen. Prvo je prevezen u bolnicu u Kölnu, a potom je istog dana prebačen u bolnicu Düsseldorfu.

– Bio je u stanju kome četiri dana. Mrtvim je proglašen 14. prosinca. Tijelo je bilo još na aparatima jer je obitelj donirala organe – kazao je obiteljski prijatelj za portal Fenix-magazin.de.

Preminuli muškarac inače je rodom iz mjesta Josipovac pored Osijeka. Sa suprugom te sinovima, 18-godišnjakom i 15-godišnjakom, u Grevenbroich se preselio 2017.godine.

Dok su živjeli u Hrvatskoj preminuli muškarac bavio se nogometom, igrao je u nižim ligama, a kasnije je bio i trener. U Njemačku su otišli zbog mlađeg sina koji je stopostotni invalid.

On i supruga smatrali su da će sin u Njemačkoj dobiti kvalitetniju skrb.

Policijska istraga o okolnostima ovog tragičnog događaja još je u tijeku, prenose 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike