VIDEO Niželigaš izbacio Bayern, jedna od najvećih senzacija u sportu u posljednjih deset godina: Šokirani smo!

Holstein Kiel je priredio jednu od najvećih senzacija u povijesti sporta izbacivši minhenski Bayern u drugom kolu DFB Pokala.

Niželigaš je osigurao prolaz dalje nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca nakon čega je uslijedilo ludo slavlje jednog od najvećih klupskih uspjeha.

Po prvi put od sezone 2000/2001, Bavarci su eliminirani u drugom kolu DFB Pokala, a također prvi put u posljednjih 12 godina nisu se plasirali u polufinale.

– To je šok, naravno, željeli smo obraniti trostruku krunu. Bili smo dominantni, ali je živcirajuće što smo primili gol u posljednjoj sekundi, vidno je razočaran bio Hansi Flick nakon utakmice koji je dodao:

– Moramo čestitati Kielu, borili su se do posljednje sekunde, bili su maksimalno posvećeni i pobijedili nas. Moramo ostaviti ovo iza nas i raditi stvari bolje u nastavku sezone. Ne krivim nikoga, a pogotovo ne Marca Rocu, jedanaesterci su lutrija.

Dodajmo da je upravo nakon Rocinog promašaja, Finn Bartels realizirao svoj kazneni udarac i odveo Kiel u sljedeću fazu Kupa Njemačke, prenosi Oslobođenje.

Facebook Komentari