10 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava U Strašnik stigle misteriozne kuverte: Muškarci išli od kuće do kuće i...

U Strašnik stigle misteriozne kuverte: Muškarci išli od kuće do kuće i davali 5000 kuna. Zna se tko je donator!

U Strašniku živi obitelj Batinić koju su iznenadili dobri ljudi. Četiri čovjeka izašla su iz terenca i dali im kuvertu s pet tisuća kuna.

“Dobar dan, ovo je za vas. Tu vam je kuverta s pet tisuća kuna. Imate li djece? Imate. Odlično, i za njih smo ponijeli slatkiša, da ih malo uveselimo. Nemamo puno vremena, moramo dalje”, rekli su anonimni donori.

“Dobili smo veliku donaciju od jednog čovjeka koji živi u Njemačkoj. Zamolio nas je da novac razvezemo po selima. Svaka obitelj dobit će kuvertu, gledamo gdje je najpotrebnije. Mislim da ćemo obići 45 ili 46 kuća. Donator želi biti anoniman, ali svjestan je koliko je ovo područje pogođeno i pokušava pomoći”, otkriva za Jutarnji list muškarac koji se ne želi predstaviti.

Na kuvertama je samo pisalo ‘dar’, a donator je, kako Jutarnji neslužbeno doznaje, Giuseppe Nardi, predsjednik Uprave njemačke farmaceutske kompanije Dr. Theiss i vlasnik hrvatske podružnice Naturprodukt. On je odvojio 230 000 kuna za pomoć ljudima na stradalom području, prenosi RTL.

Najnovije

Još iz rubrike