Snimljen verbalni okršaj novinarke i direktora velikog državnog poduzeća: Pa šta sad!?

Direktor Javnog poduzeća Autoceste Federacije Bosne i Hercegovine Adnan Terzić u četvrtak je prisustvovao početku radova na posljednjem dijelu Sarajevske obilaznice – poddionice LOT-3B koja je sastavni dio dijela Koridora 5C kod petlje u Vlakovu, javlja N1 televizija.

– Najbitnije je da smo nakon tri godine pokušavanja uspjeli dodijeliti ugovor koji bi trebao poslovne ljude, tvrtke i građane koji gravitiraju ka ovom područuju osloboditi od nesposobne administracija koja ne može završiti potrebne projekte. Vjerujem da neće biti problema kada su u pitanju rokovi – rekao je Terzić, kojemu su se na službenom otvaranju gradilišta pridružili i načelnik Općine Ilidža Nermin Muzur te predstavnik izvođača radova Euro-Asfalt d.o.o. Hamed Ramić.

Terzić je potom upitan sjeća li se kada je zadnji put bio na otvaranju dionice neke ceste koja je puštena u promet. “Naravno da se sjećam, 25. studenog završili smo radove na Zeničkoj obilzanici”, rekao je.

“A kada je ta dionica puštena u promet”, upitala ga je potom novinarka N1 televizije Aleksandra Tolj Ružić. “Sjećate li se vi 25. studenog”, pitao je Terzić novinarku.

“Sjećam se kada je neka dionica puštena u promet, a da ste je vi otvorili”, rekla mu je. “Pa sad vam kažem, 25. studenog prošle godine”, nastavio je Terzić.

“Ali, Zenička obilaznica nije puštena u promet”, rekla je novinarka. “Pa šta sad”, odgovorio joj je Terzić.

Facebook Komentari