Fanovi u strahu za pjevačicu: Iskopala uginulu mačku, skuhala joj lubanju i napravila bizaran oltar

Instagram

Azealia Banks (29), kontroverzna američka reperica te vlasnica hitova “212” i “Atlantis”, na Instagramu se pohvalila videom koji prikazuje oltar koji je glazbenica napravila za svog ljubimca, mačka Lucifera, koji je uginuo prije tri mjeseca.

U ružičasti lonac smjestila je, kako sama tvrdi, mačju lubanju, bocu šampanjca, bočicu svog omiljenog parfema Chanel No. 5, novčanicu od 100 američkih dolara te raspelo.

Prije toga Azealia je na društvenoj mreži objavila i morbidni video iz kojega se moglo vidjeti kako u društvu još jedne osobe iskapa vreću u kojoj su, objasnila je, ostaci njezina uginula ljubimca.

– Lucifer se vraća među žive! Draga moja maco, hvala ti za sve. Legenda. Ikona. Zauvijek vjerni sluga – govorila je Banks dok je sve snimala. Poslije je objavila i drugi video u kojemu je, tvrdila je, skuhala mačju lubanju, no obje sporne snimke vrlo brzo izbrisala je s Instagrama.

– Ona definitivno nije dobro, hitno joj treba stručna pomoć – komentirali su zgroženi i zabrinuti korisnici društvenih mreža.

Inače, Banks se 2015. predstavljala kao vještica, a hvalila se i kako je interes za magiju naslijedila od majke.

– Mi crnci rođeni smo čarobnjaci i vidovnjaci, imamo stvarne natprirodne moći i što ih prije svi naučimo kultivirati, brže ćemo moći popraviti sr**a – objavila je reperica svojedobno na Twitteru.

Skandal je izazvala i krajem 2016. kad je priznala da žrtvuje – piliće, prenosi Jutarnji.

Facebook Komentari