Anja Alavanja oglasila se prvi put nakon razvoda od glazbenika: A sad možemo zapjevati

Instagram

Televizijska voditeljica Anja Alavanja koja je slavu stekla zahvaljujući showu Story Super Nova nedavno je mnoge iznenadila priznanjem da se razvodi od supruga Željka Romca s kojim je u braku provela 10 godina.

– Mi smo već i službeno razvedeni, već nekoliko mjeseci nismo u braku. Nisam imala nikakvu potrebu o tome se oglašavati javno, pogotovo s obzirom na društvenu situaciju koja se događa još otkako se pojavila pandemija koronavirusa – rekla je Anja za Gloriju. Prvi puta nakon što je u javnosti objavljena vijest o razvodu Anja se oglasila na svom Instagram profilu.

Uz fotografiju na kojoj pozira u snijegu napisala je slijedeće: “Lanjski snijeg. Tektonske ploče bile su gradivo za peti razred (još smo imali fore za usvojiti…), nosivi zid važan samo za adaptaciju stana, korona bolest ljubitelja šišmiša. Glavna vijest u novinama bili su planovi za Milanovićevu inauguraciju…A sad možemo zapjevati dobru, staru Gibinu “možda se ipak sve u dobro pretvori…”

Inače, za 15 godina starijeg glazbenika koji je i diplomirani agronom i magistar ekonomije, TV voditeljica se udala prije deset godina i to u tajnosti na Mauricijusu. Godinu dana kasnije postali su roditelji dječaka Jakova, a tri godine kasnije stigao im je i sin Ivor. Iako više nisu u braku Anja i Željko i dalje su prijatelji i zajedno će se brinuti o sinovima, a želeći sačuvati svoju i Željkovu privatnost voditeljica nije htjela puno pričati o svom razvodu, prenosi Večernji.

Facebook Komentari