Šef Drvnog centra: Žena plače da treba kontejner, ima zelenu oznaku, drugu kuću i Audi A6

HRT

Svi nam ovdje dolaze, neki pokušavaju dobiti kontejner iako imaju zelene oznake na kućama – kazao je danas Elmor Baraković, direktor Drvnog centra Glina u javljanju za HRT.

Njegova tvrtka postala je sabirni centar za pomoć osobama čija je imovina stradala u potresima. I četiri objekta Drvnog centra su oštećeni. Unatoč tome, predano volontiraju. Baraković kaže da bi Stožer trebao preuzeti veći dio posla na sebe, ali i da se susreću sa svakakvim ljudima.

– Sad je bila gospođa ovdje, plače da joj treba kontejner pod hitno, a ima zelenu oznaku, ima kuću u Velikoj Gorici i Audi A6. Mene to živcira. I plače da djeca nemaju gdje da spavaju. Onda dođu jedni, drugi… – kazao je Baraković dodajući da se treba strogo kontrolirati podjela materijala.

– Po meni, čovjek koji je zdrav ne treba primati socijalu jer ovdje posla ima. Ljudi su se naučili dobivati, a ne zaraditi. To nije moje mišljenje nego je to tako. Ako vam kažem da 7500 kuna plaće dajem i ne mogu naći 30-40 ljudi, a šest ih je na burzi, onda sam vam sve rekao – naglasio je Baraković, prenose 24sata.

Facebook Komentari