Opet “paljba” na Doris: Lijepa si, ali hitno promijeni svog stilista

HRT

Voditeljica Doris Pinčić (32) i Ognjen Golubić vodili su u petak emisiju ‘Dobro jutro, Hrvatska’ i pokušavali uveseliti gledatelje. Većina ima vrlo izazovne dane zbog potresa i brojnih nedaća koje su zahvatile Hrvatsku pa su im Doris i Ognjen nastojali zanimljivim temama i gostima staviti osmijeh na lice.

– Bravo za našu Doris, Ognjena i cijelu ekipu Dobrog jutra. Glavu gore, Hrvatska. Gledajte nas svakog radnog dana! Tjedna šihta lagano se privodi kraju. Poslovno izazovan i tužan za cijelu Hrvatsku. No pokušali smo unijeti barem malo vedrine u vaše domove – napisali su na službenom Facebook profilu emisije.

– Uz njih kao voditelje je prekrasno gledati ‘Dobro jutro, Hrvatska’ – pisali su pratitelji. Ipak, zlobnici koji uvijek samo čekaju prokomentirati nešto što im se nije svidjelo i istaknuti svoje mišljenje oko nečega, pohitali su na društvene mreže i forume. Ondje su zaključili kako je Doris bila ‘čudna’.

– Kakva je ovo roba? Odijeva se kao da ide u dućan, u nabavku. I opet svezana kosa. Lijepa si, ali hitno mijenjaj stilista! – poručio je jedan, dok je drugi bio kratak:

– Tebi sve smeta.

Otkako je krajem prosinca sjever Hrvatske pogodio potres, Doris se trudi na svom Instagram profilu dijeliti informacije koje smatra bitnima. Osim što s vremena na vrijeme podijeli broj računa na koji ljudi mogu uplatiti novac onima kojima je to potrebno, pozvala je sve koji se ne osjećaju dobro da potraže psihološku pomoć.

– Jako važno u ovom trenutku i danima pred nama je znati da pomoć postoji i da je trebamo koristiti. Mnogima će trebati, nije sramota, baš suprotno. Moguće da će biti nervoze, straha, tjeskobe… Čuvajmo jedni druge koliko se može – napisala je Doris, prenose 24sata.

Facebook Komentari