Ubio ženu pa to pokušao skriti: Polijepio joj rane superljepilom

Strašan zločin dogodio se u gradu Guayaquila u Ekvadoru, prenosi The Sun. U zločinu je smrtno stradala 30-godišnja Lisabeth Hermida, a sumnja se da je zločin počinio njezin suprug Luis Hermida, koji je pokušao iscenirati da je sve bio nesretni slučaj.

Tijelo žrtve pronađeno je 21. prosinca na dnu stepenica u obiteljskom domu. Suprug Luis odmah je pozvao žrtvine roditelje i zamolio ih da ne kontaktiraju policiju.

Kada su roditelji pristigli, Lisabeth je već bila mrtva, a pogrebno poduzeće i lijes su već bili spremni za njihovu kćer.

Suprug i njegova obitelj inzistirali su da se pogreb obavi što prije te su se odmah angažirali oko cijelog procesa pokopa.

Slomljeni roditelji, Mario i Kathy Baquerizo prepustili su suprugu cijeli proces pogreba, ne sumnjajući da je upravo on odgovoran za smrt njihove kćeri.

Par je bio zajedno 12 godina, a prošle su godine svoju ljubav okrunili brakom.

Sumnju kod roditelja izazvala je ozljeda na Luisovoj glavi. Luis se pokušao izvući i rekao kako je ozlijedu zaradio u tučnjavi s provalnicima, no njegovu je priču ubrzo negirala Lisabethina prijateljica koja je roditeljima otkrila da je Luis godinama zlostavljao njihovu kćer.

Obdukcija tijela pokazala je da je Lisabeth umrla od kontuzija i ubodnih rana koje su bile prekrivene sa superlijepilom. Policija je kao glavnog sumnjivca proglasila Luisa, koji je bio u bijegu kada je izdan nalog za njegovo uhićenje.

Lisabethini roditelji tvrde da je Luis pobjegao u Kolumbiju 29. prosinca, kada je izdan nalog za njegovo uhićenje.

Policija još uvijek traga za bjeguncem, prenose 24sata.

Facebook Komentari