5 najbezobraznijih znakova: S njima se bolje ne sukobljavati

Strijelac

Strijelci su ljudi koji vole zabavu, ali oni su najgrublji na astrološkoj karti. Neuljudnost je vrlo očita u njihovom ponašanju i povrh toga, uopće se neće ispričati.

Škorpion

Škorpioni ne mare za tuđe osjećaje i reći će što misle, bez zadrške i bez obzira na situaciju. Vrlo često te misli su neugodne i cinične.

Blizanci

Smatraju se najnezrelijim horoskopskim znakom i zato ponekad ne mogu kontrolirati svoje osjećaje. Ne mogu podnijeti tuđa osuđivanja, kritiziranja, a najgore je kada im se emocije gomilaju i na kraju eruptiraju u vrlo neugodan ispad.

Ovan

Ne vole kad ne mogu imati kontrolu u bilo kojoj situaciji. Kad stvari krenu u suprotnom smjeru, postaju bezobrazni te ne biraju sredstva s kojim će vas povrijediti. Oni su jedni od najpoznatijih ‘udarača ispod pojasa’.

Bik

Bikovi su prilično rezervirani, pa ako ih isprovocira bilo što ili bilo koja osoba, neće im ostaviti priliku da budu bezobrazni. Dakle, ako imate prijatelja Bika, dobro razmislite prije nego što ih iznervirate, jer će se salva uvreda te osvete usmjeriti prema vama, prenose 24sata.

Facebook Komentari