Maja podijelila najnoviju fotku, trbuh sve veći: U 7. mjesecu smo

Maja Šuput Tatarinov (41) je odavno odlučila pratitelje na društvenim mrežama svakodnevno obavještavati o dolasku prinove.

– I ušli smo u 7. mjesec. Rastemo. Trudna 28 tjedana – napisala je sada u opis fotografije na kojoj pozira pored božićnog drvca.

Pjevačica je tom prigodom odjenula vunenu haljinu, a ruke je stavila na trbuščić. Fanovi su oduševljeni.

– Majo, izgledaš super, još skoro dva miseca i trebala bi beba doći na svijet, najvažnije da bude živo i zdravo! – jedan je od komentara.

Glazbenica, koja je nedavno otkrila kako čeka sina, Novu godinu je dočekala u društvu supruga Nenada Tatarinova (37). Na društvenim mrežama podijelila je stajling kojim je ušla u 2021.

Odjenula je usku, dugu bijelu haljinu, kojom je naglasila trudnički trbuščić, a Nenad je imao klasično crno odijelo te bijelu košulju. Maja je prvog dana 2021. objavila fotografiju s ultrazvuka.

– Je li gotova 2020.? Je li stvarno prošla? Smijem maknuti ruku i reći: ‘Dobro nam došla nova 2021.?’ Od najvećeg srca želim vam samo dvije stvari – da budete zdravi i da imate mirno tlo. Bez svega ostalog očito možemo dragi moji. Idemo u novi život, jači i složniji no ikada. Samo ljubav – napisala je tada, pišu 24sata.

Facebook Komentari