Juričan: Škoro kritizira zbog kontejnera, ali ne zove stradalnike u svoje apartmane u Tribunju

Facebook

Nakon što je Miroslav Škoro javno kritizirao Vladu jer kamp kućice u državnom vlasništvu nisu završile na području pogođenom potresom, Škoru je danas prozvao redatelj Dario Juričan istaknuvši da on obiteljima nije ponudio svoje apartmane u Tribunju.

‘Po prvi puta u životu mi je žao Milana Bundića. Zagrebački gradonačelnik na Staru je godinu ponudio da će stradalnicima iz Petrinje privremeno dati svoju vikendicu u Slavagori, a ja sam ga tim povodom javno kritizirao, jer škrtac nudi najmanju (55 m2) od svih nekretnina kojima je raspolagao i koristi ih, ukupno kvadrature 508 m2! No sad smo našli i većeg majstora od njega, a taj se zove – Miroslav Škoro.

Taj Škoro koji kritizira i javno proziva jer da su neke kamp kućice u državnom vlasništvu sada završile ne krivom mjestu, a ne tamo gdje bi trebale.

Predlažem da ta moralna vertikala ponudi dobar primjer ostalima.

Škoro, osim velebne kvadrature u Zagrebu ima i cijeli niz apartmana u Tribunju, u zaseoku Sovlje. U njegovom su vlasništvu – kako mu stoji u imovinskoj kartici – apartmani od 30, 41 i 60 kvadrata, a ima i pola apartmana veličine 226 kvadrata. Kako prodaja apartmana trenutno ne ide osobito dobro, mogao ih je ponuditi za smještaj nekome tko je u potresu ostao bez ičega. Bio bi to pošteniji način da stekne pokoji bod. A i parking u Sovljima je dovoljno velik’ poručio je Juričan Škori putem Facebooka, piše Šibenik.in

Facebook Komentari