Ivan Račan se bori s koronom: Idiot koji je prvi rekao da je to sve samo malo jača gripa je… Idiot!

Ivan Račan se bori s koronom:

“11. dan od zaraze s Covid-19, 7. dan od kad je potvrđena brzim testom. Idiot koji je prvi rekao da je to sve samo malo jača gripa je… Idiot! Poštujem da ima puno ljudi koji su prošli s blagim simptomima, ali ja nisam među njima. Imao sam puno puta gripu, ovo je nešto sasvim drugo.

Napor je otići do kupatila popišati se. Iscrpljenost, malaksalost, izmoždenost su nestvarni. Temperatura zna otići do 39 kroz Lupocet i Brufen. Nisam uspio spavati više od sat ili dva u komadu već 6 dana. Noćas nisam uopće uspio zaspati, a iscrpljen sam i sve me boli kao da krdo konja prelazi preko mene. Uglavnom… Borba. Za sada pluća funkcioniraju i doktorica mi kaže dokle god mogu disati da je bolje da sam kod kuće.

U “zdravim” danima, u toliko dana zatvoren kod kuće pogledao bih možda i desetak sezona serija od desetak epizoda i hrpu filmova. U ovim Covid-19 danima, uspio sam pogledati jednu sezonu od 8 epizoda i sad sam na drugoj sezoni od 10 epizoda. Počeo sam gledati četri filma.

Sve sam ih prekinuo iz raznih razloga osim Incendies Denis Villeneuva. Više od dva sata tuge, patnje, smrti, mržnje, ali i beskrajne ljubavi sam pogledao kroz temperaturu od 38.6. Film je Masterpiece, bolji od njegovih uspješnih filmova koje je poslije radio u Americi – Prisoners, Sicario, Arrival ili Blade Runner 2049. Za kraj opet citiram Mosora – “Zdravi i veseli bili!””, napisao je Račan na fb-u.

Share This Article