Zgrožena Nina Badrić upozorila na laži koje mjesecima kruže o njoj: Ovo je kriminal

Foto: Instagram

Nina Badrić objavila je na društvenim mrežama da se ponovno bori s istim problemom kao u ožujku prošle godine.

“Ljudi! Ne nasjedajte na laži. Odričem se bilo kakve povezanosti s ovim oglasima kojih je pun internet. Oni su lažni/fake kao i proizvodi koje prodaju. Ovo je internetski kriminal. Na ovim lažnim oglasima dotična ekipa zarađuje novac. Dotični ukradu fotografije koje su moje vlasništvo. Dotični izmisle intervju sa mnom koji nisam dala. Dotični rade kriminal. Vjerujem u vašu pamet. Ne kupujte lažne tablete u kojima je tko zna što smiješano, pa i ne znate što unosite u sebe. Hvala na pažnji!” istaknula je pjevačica.

Mnogi pratitelji Nini su pružili podršku u borbi protiv prevaranata. “Doista strašno. Svatko tko pročita taj glupi članak zna da je lažan, barem se nadam da je tako. Osuđujem svaku prevaru koja koristi nečiji identitet i ime bez dozvole i dogovora. Kako si uopće može uzeti takvo pravo?”, “Tračevi samo kruže. Nina, ne nasjedaj na to. Glavu gore i samo naprijed”, komentirali su.

Pjevačica se s istim problemom nosila u ožujku prošle godine i najavila da će se njezin pravni tim pobrinuti za prevarante, no čini se da nisu odustali od iskorištavanja Ninina identiteta.

“Dragi moji, odgovorno tvrdim da nemam nikakve veze s ovim lažnim proizvodom koji danonoćno reklamiraju na svim društvenim mrežama. Nepoznate osobe ukrale su moje ime i identitet i koriste ga u marketinške svrhe. Molim vas da ne kupujete ove navodne tablete za mršavljenje. Ne nasjedajte na ove lažne oglase i ne kupujte ove lažne proizvode koje pojedinci koriste kako bi se obogatili u ovako teškoj situaciji za sve nas. Moji advokati su upoznati s cijelom pričom i već rade svoj posao”, upozoravala je tada Badrić, piše Dnevnik.hr

Facebook Komentari