Iz HT-a tražili ženu da vrati router iz srušene kuće nakon potresa, službeno su malo promijenili priču

Na društvenim mrežama se u grupi “Potres Sisačko Moslavačka županija, pomoć i informacije!!!” brzinom munje proširio post koji citiramo: Kaže meni danas djelatnica Hrvatskog telekoma kad sam odjavljivala internet iz srušene zgrade u centru Petrinje da moram vratiti ruter koji se nalazi u tom istom prostoru!!!! Ponovim joj, ali zgrada je na pol srušena i ne mogu ući, ponovi ona meni, gospođo ruter je u našem vlasništvu, nađite način da nam ga vratite pa i mi smo imali potres u Zagrebu!!!!!
Pripremite se!

Kako se radi o informaciji koja se “širi” društvenim mrežama zatražili smo službeno priopćenje vezano za ovakav slučaj. U nastavku je priopćenje Odjela za korporativne komunikacije Hrvatski Telekoma.

Hrvatski Telekom svim korisnicima s područja Sisačko-Moslavačke županije koji su pogođeni potresom omogućava privremeno isključenje fiksnih usluga na period do 6 mjeseci, s mogućnošću produljenja privremenog isključenja do još 3 mjeseca. Korisnici koji žele trajno isključiti usluge, ne moraju vratiti opremu niti će im se ona naplatiti.

Dodatno, s obzirom na povećanu potrebu za komunikacijom u ovim trenucima, poduzeli smo i brojne aktivnosti kako bismo omogućili povezanost stanovnicima Petrinje, Siska, Gline i okolnih područja pogođenih potresima. Odmah nakon potresa naši zaposlenici bili su na pogođenim područjima kako bi omogućili funkcioniranje telekomunikacijske mreže. U najkraćem mogućem roku s partnerima smo omogućili neprekinuti rad baznih stanica na području Siska, Petrinje i Gline, te smo s dodatnim pokretnim baznim stanicama povećali kapacitete. Istodobno smo na pogođena područja dostavili 1000 SIM kartica, 1000 prijenosnih punjača, te radili na uspostavi WiFi-ja za prihvatni centar za ljude koji su ostali bez krova nad glavom. Također, korisnicima s tog područja koji koriste uslugu naše fiksne telefonije otpisat ćemo račune za 12. mjesec, a korisnicima naše mobilne telefonije u siječnju darujemo 1.000 minuta za razgovore gratis i Flat Internet promet za pretplatnike te 1 .000 minuta za razgovore i 20 GB podatkovnog prometa za korisnike na bonove.

Korisnici s područja Sisačko-Moslavačke županije koji su pogođeni potresom se za sve dodatne informacije mogu obratiti našoj Korisničkoj podršci na 0800 9000 ili najbliže T prodajno mjesto.

Facebook Komentari