Gledatelji su se opet okomili na Doris: Tko te savjetuje? Loše je

Facebook

Doris Pinčić (32) je današnju emisiju ‘Dobro jutro, Hrvatska’ vodila s Ognjenom Golubićem te je odjenula dugu suknju i crnu majicu, a kosu je svezala u rep.

I sada se našla u središtu pozornosti jer su gledatelji ponovno komentirali njezin izgled. Mišljenja su podijeljena.

– Doris, molim te promijeni frizuru… Tko te savjetuje za to… Loše… Inače sve ostalo super – jedan je od komentara na Facebooku.

Bilo je i onih koji su je branili.

– Dokle više se dokoni i iskompleksirani bave s Doris Pinčić? Žena je potpuno na mjestu. Što nedostaje njenoj frizuri, odjeći? I tko ste vi da dajete sebi za pravo komentirati? Imaju oni svoje urednike, kostimografe i ostalu ekipu. Doris, ne obraćaj pažnju. SAVRŠENA si mlada žena. Nadasve pametna, elokventna, divna – poručio je korisnik.

Ovo nije prvi put da je Doris ‘posvađala internet’.

– Dragi Bože da mi je znati tko pusti Doris da vodi emisiju ovakva! S ovim ‘repićem’?! Inače u trapericama! Ni Zlata nije ništa bolja što se odjevnih kombinacija tiče! Inače jako zgodne i lijepe al’ neke stvari po meni nedopustive! Zar Vam Mila Horvat nije podijelila lekciju dok je vodila?!? – komentirala je nedavno korisnica na Facebooku, a i tada je bilo onih koji su je branili, prenose 24sata.

Facebook Komentari