Grubnić odbrusio: Otkud Vam pravo prozivati me? To je ružno

Instagram

Otkako je bio razorni potres u Petrinji, modni stilist Marko Grubnić (37) redovito na društvenim mrežama objavljuje načine na koje njegovi pratitelji mogu pomoći unesrećenim ljudima. Međutim, bilo je pratitelja koji su ga prozvali kako on ni na koji način ne pomaže ljudima iz Sisačko-moslavačke županije, kojima je potres nanio veliku štetu.

– Pozdrav Marko. Nemam ništa protiv, ali gdje ste vi svi sada kada treba pomoći Petrinji, Glini i Sisku? Dajte se malo aktivirajte! Usput, pozovi prijatelje – napisala je jedna stanovnica grada Siska.

Marku nije dugo trebalo da joj odbrusi.

– Draga, da Vam više nikada, ali baš nikada nije palo na pamet dovoditi moju angažiranost po pitanju pomoći drugim ljudima u potresom pogođenim područjima u pitanje. Niti Vama niti ikome drugome da slučajno tako nešto više nikada nije palo na pamet. Ne prelazite tu granicu, lijepo Vas molim. Pomažemo koliko god možemo i znamo i zato nikada više ne prozivajte druge ljude nego pomozite i Vi koliko i kako možete. Ovo što ste napisali je vrlo ružno i ne znam otkud Vam pravo jer Vi uopće ne znate koliko tko od nas pomaže, osjeća, strepi, plače, uplaćuje, objavljuje, donira, moli. Još jednom – nikada više nemojte nikom ovako nešto napisati – napisao je Marko.

Potom su mu mnogi pratitelji stali u obranu.

– Ne opravdavam neosnovane kritike nekome, a da nemaš pojma je li ta osoba pomogla i što je uradila. Svatko prema svojoj savjesti – komentirali su njegovi pratitelji na društvenim mrežama, pišu 24sata.

Facebook Komentari