Šuput: Čudno mi je svaki dan vidjeti sve veći trbuh, umjesto ravnog

Foto: Instagram

Pjevačica Maja Šuput (41) u razgovoru za magazin Story otkrila je kako se priprema za dolazak sina te kako je trudnoća na nju utjecala.

Ovo su prvi blagdani koje Maja ne provodi radno, a slobodno vrijeme od nastupa iskoristila je za kupovanje namještaja i stvari za sina. Maja je zatrudnjela upravo u razdoblju kada su bili ograničeni nastupi, vjenčanja i razna događanja.

– Nama je zapravo najveće čudo što se to dogodilo u razdoblju mog života kada mi je rad doslovno zabranjen pa u šali kažemo da je moralo doći do smaka svijeta da bismo mi napravili bebu – rekla je za Story.

Maja trudnoću dobro podnosi. Kaže kako nema mučnine ni tegobe.

– Čudno je ujutro umjesto ravnog trbuha koji si dobio suludim vježbanjem i odricanjem vidjeti svaki dan sve veći trbuh – govori Maja.

Šuput je Novu godinu dočekala u društvu supruga Nenada Tatarinova (37). Na društvenim mrežama podijelila je stajling kojim je ušla u 2021. Odjenula je usku, dugu bijelu haljinu, kojom je naglasila trudnički trbuščić, a Nenad je imao klasično crno odijelo te bijelu košulju.

Maja je prvog dana 2021. objavila fotografiju s ultrazvuka.

– Je li gotova 2020.? Je li stvarno prošla? Smijem maknuti ruku i reći: ‘Dobro nam došla nova 2021.?’ Od najvećeg srca želim vam samo dvije stvari – da budete zdravi i da imate mirno tlo. Bez svega ostalog očito možemo dragi moji. Idemo u novi život, jači i složniji no ikada. Samo ljubav – napisala je Maja, prenose 24sata.

Facebook Komentari