Severina doskočila odluci suda i objavila fotografiju sa sinom Aleksandrom

Instagram

Severina je Novu godinu dočekala u društvu mame Ane, a s njima je bio i njen sin Aleksandar. Pjevačica je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj s njom pozira dječak odjeven u kostim Spidermana, a maska mu prekriva lice.

– Miles Morales & Catwoman žele vam zdravu, sretnu i mirnu godinu, punu zagrljaja. P.S. Dragi djeda Mraze, i PS5, napisala je pokraj fotografije koja je u manje od jednog dana skupila gotovo 70 tisuća lajkova.

Severina je tako doskočila odluci Općinskog građanskog suda koji je privremeno odlučio kako pjevačica ne smije na društvenim mrežama objavljivati fotografije maloljetnog sina.

Podsjetimo, pjevačica je na Instagramu objavila i zajedničku fotografiju s mamom, te joj još jednom čestitala rođendan. – Tito i ja. Sretan rođendan, mama i neka nam je svima staronormalna Nova.. . I neka više nikada ne spomenemo ime izvjesnog gospodina Richtera, napisala je pokraj fotografije na kojoj su mama i ona pokraj božićnog drvca, obučene u iste košulje i tamne hlače, piše Večernji.

Facebook Komentari