Užasna tragedija u Hercegovini: Osmero mladih preminulo od trovanja plinom

Na Tribistovu, u općini Posušje, se dogodila nezapamćena tragedija.

Prema saznanjima Večernjeg lista osmero mladih preminulo je od posljedica trovanja ispušnim plinom iz agregata.

Avaz piše da se sumnja se da je puklo crijevo od plinske peći.

Osmero mladih iz mjesta Rakitna i Posušja čekalo je tamo Novu godinu. Neslužbeno, riječ je o četiri djevojke i četiri mladića, svi imaju oko 20 godina, piše vecernji.ba.

Cijeli posuški kraj i Hercegovina zavijeni su u crno. U povodu nezapamćene tragedije u kojoj je noćas u Posušju izgubljeno osam mladih života, obiteljima nastradalih iz Općine Posušje uputili su najiskrenije izraze sućuti.

– Također, molimo sve vlasnike ugostiteljskih objekata da u znak poštovanja prema žrtvama, obustave rad – navode iz Općine Posušje. Načelnik općine Posušje Ante Begić šokiran je tragedijom.

– Što reći nakon ovakvog događaja, jednostavno ne mogu vjerovati da se ovakva tragedija dogodila. Ovo je nezapamćeno – kazao je Begić za Vecernji.ba.

Brojni se opraštaju od stradale mladosti. – Neka danas usmjesto smijeha šutnja glasno odjekne. Neka se čuju snažni otkucaji srca koji strah govore. Neka svijeća na prozoru gori. Neka se moj grad ne stidi plakati. Neka vas sve Gospa, Majka zagrli. Koliko je vas u sobu ušlo vidit jesu svi na broju? Grade moj. 8 života. 8 srca. Neka tinja svijeća. Nek su ruke u molitvi sklopljenje. Pokoj vječni daruj im Gospodine – poruka je HŠK Posušje.

Facebook Komentari