Severina otkrila s kim je čekala Novu godinu: Tito i ja

Instagram

Severina je sinoć proslavila Novu godinu u društvu mame Ane, kojoj je danas i rođendan. Pjevačica je danas na Instagramu objavila i zajedničku fotografiju s mamom, te joj još jednom čestitala rođendan.

– Tito i ja. Sretan rođendan, mama i neka nam je svima staronormalna Nova.. . I neka više nikada ne spomenemo ime izvjesnog gospodina Richtera, napisala je pokraj fotografije na kojoj su mama i ona pokraj božićnog drvca, obučene u iste košulje i tamne hlače.

Severina je sinoć na društvenim mrežama najavila i snimku svog koncerta iz zagrebačke Arene, koju je za doček Nove godine emitirao HRT.

– Ovu strašnu godinu ostavljamo iza nas. Ipak, lekcija koju nas je naučila jest da ima puno dobra u ljudima i da triba virovati u ljude. A dobri ljudi ne poznaju granice kada triba pomoć. Oni su mali, običan svit, skromni, pošteni i radišni, jer su navikli da jedino tako mogu proživjeti život. Takva je i moja mater Ane, slavljenica. Za sve te dobre ljude i moju Ane, koja 01.01. slavi rođendan, večeras odmorimo bar na trenutak od prokletstva 2020., ispratimo ju i dočekajmo novu, puni nade u nju, ali i nas, piše Večernji.

Facebook Komentari