Novogodišnja čestitka kraljice Elizabete: Bolji dani će doći…

Blagdani i doček 2021. ove su godine potpuno drugačije izgledali nego ranijih godina, kako kod svih tako i u britanskoj kraljevskoj obitelji. Kraljica Elizabeta II. (94) slavila je u Windsoru sa suprugom, princom Filipom (99).

Na službenom profilu kraljevske obitelji Elizabeta je podijelila novogodišnju čestitku.

– Možda ćemo još neko vrijeme čekati bolje dane, ali važno je da vjerujemo da će oni doći. Opet ćemo biti s prijateljima, opet ćemo biti s obitelji, ponovno ćemo se sastajati. Kraljica vam želi sretnu Novu godinu – piše u objavi.

Za svake blagdane kraljevska obitelj ima tradiciju kako se slavi, s kim, što se jede… Ovih posljednjih nekoliko dana bili su drugačiji i nisu mogli ispoštovati tradiciju.

No objavila je nekoliko trenutaka iz 2020. koje su njoj bile bitne. Ove godine kraljica i princ Filip proslavili su 73 godinu braka pa je u čestitci stajala i njihova fotografija. Zatim, okrugli toranj u Windsoru dvaput je ove godine bio osvijetljen plavim svjetlima u znak zahvalnosti svima koji su se borili protiv pandemije korona virusa. Također, kraljica je odlikovala Toma Moorea zbog napornog rada u prikupljanju sredstava tijekom pandemije, pišu 24sata.

Facebook Komentari