Maja objavila sliku bebe: Još ne vjeruje da je prošla ova 2020.

Instagram

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov (41), koju smo donedavno gledali u ulozi voditeljice showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ za koji mjesec će roditi sina. Otkako je sa suprugom Nenadom (37) početkom listopada objavila tu sretnu vijest, ne prestaje izvještavati svoje pratitelje o tome kako izgledaju njezini trudnički dani.

Na prvi dan nove godine pohvalila se fotografijom bebe. Objavila je fotografiju s ultrazvuka na kojem je bila 23. prosinca i zanimljiv opis.

– Je li gotova 2020.? Je li stvarno prošla? Smijem maknuti ruku i reći: ‘Dobro nam došla nova 2021.?’ Od najvećeg srca želim vam samo dvije stvari – da budete zdravi i da imate mirno tlo. Bez svega ostalog očito možemo dragi moji. Idemo u novi život, jači i složniji no ikada. Samo ljubav – napisala je Maja.

U komentarima su joj brojni pratitelji zaželjeli sve najbolje i poručili da će sve biti u redu.

– Sretna vam, sa nestrpljenjem čekam da primiš tog malog anđela u naručje – pisali su.

Pjevačica je dosad ispričala kako je kupila sve što je potrebno za dijete, ali i istaknula kako je uređenje sobe isključivo njezin zadatak, dok se muž brine o interijeru ostalih prostorija u stanu, prenose 24sata.

– Sve sam već izabrala, ali vjerojatno će se još toga nadodati. Stan je kompletno srušen jer smo ga odlučili preurediti novim namještajem i novom energijom i zbog toga što do sada nismo imali dječju sobu, tako da se ta soba sad radi iz temelja. Dok je muž s dizajnerima interijera i arhitektima zadužen za kompletan stan, u bebinu sobu ne dam nikome – rekla je za Večernji list.

Facebook Komentari