24 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Bore se s borama: Bandić kao grinč, Berlusconi više ne može pomicati...

Bore se s borama: Bandić kao grinč, Berlusconi više ne može pomicati lice, Biden se zategnuo

Zagrebački gradonačelnik botoksom je peglao bore na čelu i hijaluronom popunio obraze, tvrde nam estetski kirurzi. O peglanju bora i pomlađivanju Milana Bandića (65) svjedoče fotografije unazad nekoliko tjedana. No kirurzi kažu da njegov botoks i nije uspio.

– Ima taj ‘Mr. Spock eye’, a neki ga zovu i ‘Jack Nicholson izgled’. Karakteriziraju ga obrve koje idu previsoko. Riječ je o kombinaciji previše botoksa koji je k tome i loše apliciran. Potrebno je bilo botoksom tretirati i mišiće sa strane. Srećom to se može korigirati i spustiti obrve – rekao nam je estetski kirurg. Isto kažu i za hijaluronske filere kojima je punio obraze.

– Popunili su mu upale obraze i po meni napravili veliku grešku – visoko akcentirali jagodice što se ne radi kod muškaraca. To obično rade ženski modeli. Jagodice kod muškaraca se popunjavaju malo niže, a ovako su ‘ženske jagodice’ samo pospješile ovaj neprirodni izgled lica – rekao nam je kirurg.

Bandić nije jedini političar koji je iskusio čari estetske kirurgije. Novoizabrani američki predsjednik Joe Biden (78), tvrde estetski kirurzi, bio je na „face liftingu“ odnosno podizanju lica, podizanju očnih kapaka, te botoksu. U jeku kampanje za američke predsjedničke izbore Donald Trump (74) je napao Bidena zbog estetskih operacija.

– Zašto je potrošio toliko novaca na plastičnu kirurgiju kad rezultate sakriva maskom – rekao je Trump, koji je i sam bio na liposukciji trbuha i brade, kako je izjavila njegova bivša supruga Ivana Trump. Trump je osim toga navodno bio i na ravnanju nosa, ali i „face liftingu“.

Najpoznatiji primjer estetske kirurgije među političarima svakako je Silvio Berlusconi (84). Bivši talijanski premijer, nagađa se, godinama pegla bore, a navodno je bio i na presađivanju kose. Svoje zube odavno je zamijenio bliještećim implantatima, a čini se i da redovito odlazi u solarij. Kad se pak pojavljuje u javnosti očito je i da stavlja puder i u to u debelim slojevima.

Jednom se tako u javnosti pojavio i s obojenim čelom kako bi zakamuflirao nedostatak kose. Špekulira se i kako je Vladimir Putin (68) bio na botoksu. Ruski predsjednik osim peglanja bora na čelu navodno je podizao očne kapke i ubrizgavao filere u obraze. Botoksirao se i Arnold Schwarzenegger (73).

Glumac i bivši političar navodno je još bio i na „face liftingu“, zatezanju vrata, a šuška se kako je stavljao implantate u obraze, podizao očne kapke te presađivao kosu, pišu 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike