20 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Mirna Berend ponovno je ostala bez doma: Grade moj voljeni...

Mirna Berend ponovno je ostala bez doma: Grade moj voljeni…

Bivša HRT-ova voditeljica Mirna Berend (54) jedno je vrijeme živjela u Zagrebu, ali se ovog proljeća, kada je započela pandemija, nakon 20 godina vratila u rodni grad – Petrinju. Kuću, koja je stradala u Domovinskom ratu, obnovila je vlastitim rukama i preselila se.

Mirna je u strašnom potresu koji je u utorak nešto iza podneva pogodio Petrinju, Sisak i okolicu po drugi put izgubila dom. Obratila se prijateljima i pratiteljima na društvenim mrežama.

– Sve smo jednom ostavili iza sebe, nakon rata. Grade moj voljeni i predivni. Sve smo jučer ostavili iza sebe, slomljeno. Još jednom ćemo mi opet dignuti grad iz pepela. Ima snage u nama. Sva vaša pomoć je naša snaga. Svi vaši pozivi su jedno veliko srce. Hvala vam na svemu – napisala je Mirna.

Kada je 1995. godine ušla u svoju oslobođenu Petrinju, zatekla je samo pročelje svoga doma i drvo koje je raslo u dvorištu.

– Bilo je to toliko bolno da sam tada rekla da se više nikada neću ovdje vratiti. Doista, nikada više autom nisam krenula prema ovom kraju – rekla je ranije Mirna za RTL Exkluziv, pišu 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike