29.4 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo Kamioni, bageri, hrana i piće iz Slovenije u Petrinju: Osjećao sam se...

Kamioni, bageri, hrana i piće iz Slovenije u Petrinju: Osjećao sam se dužnim pomoći

Jutros su i oni otišli u Petrinju pomoći iz Rogaške Slatine. U pomoć su priskočili sa sedam kamiona, dva bagera, pićem i osnovnim namirnicama.

Tvrtka Kit-ak Gradnje, koja je prije godina izvodila radove na kanalizacijskom sustavu u Petrinji, kontaktirala je odgovorne na pogođenom području i pristala priskočiti u pomoć strojevima. Jutros su krenuli u sedam kamiona, od kojih su tri napunjena pićima Atlantic Group Rogaška – Droga Kolinska, a u pomoć su priskočila i s dva bagera.

Prema riječima direktora tvrtke Andreja Kitaka, toliko je dugo radio sa svojim zaposlenicima u Petrinji, osjećao se dužnim pomoći im tijekom ovog stravičnog događaja.

Kontaktirao je Atlantic Group Rogaška – Droga Kolinska, Milana Barića – Am-Am trgovinu i tvrtku Jagros, koji su rado pomogli.

Jagros je dao vozilo s vozačem za potrebe prijevoza vode i potrepština, a na pogođeno područje odnio je i malo voća, tosta i slatkiša. Kako je za novice.si rekao Kitak, ostat će s radnicima i strojevima u Petrinji koliko god je potrebno.

Najnovije

Još iz rubrike