-0.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Snježana Mehun opisala trenutak potresa: Vrisnula sam, stojim i gledam hoće li...

Snježana Mehun opisala trenutak potresa: Vrisnula sam, stojim i gledam hoće li se “stakleni toranj” srušiti na nas

Poduzetnica Snježana Mehun na svom je Instagramu opisala kako je ona proživjela stravični potres magnitude 6,3 po Richteru s epicentrom 3 kilometra od Petrinje.

“Bio je tako lijep dan, imala sam sto nekih planova što ću raditi poslovno i privatno i onda se zatreslo. Poljuljalo kažu 20 sekundi. Sjećam se da sam vrisnula Franz i pomislila di je Dino Mehun, koliko smo visoko u tom “staklenom tornju” koji sam si s puno ljubavi sagradila i sad stojim i gledam hoće li se srušiti na nas ili će se bog ipak smilovati. Smilovao se nama, ali nije svima, zato pomozimo Petrinji”, napisala je na Insta storyju i nastavila:

“Nakon tih 20 sekundi nastala je tišina, ona mukla, teška od koje te zaboli glava. Sjurila sam se kat niže, moj voljeni brižni sin zgurao nas je sve pod štokove, pod se i dalje ljuljao, plesao ispred mene dok smo uzrujano jurili po ulici i pokušavali dozvati familiju i prijatelje”. Pozvala je i sve koji mogu da pomognu onima koji su ostali bez krova nad glavom, a podijelila je i objavu pjevačice Nine Badrić koja je na svom Instagramu napisala:

“MOJA BANIJA. Duboko suosjećam sa svojim Banijcima koji su izgubili svoje najdraže u razornom potresu koji je pogodio Baniju. Pomozimo svi koliko i kako možemo stradalima koji su izgubili svoje najdraže i svoje domove”, piše Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike