Čupić: Visoka očekivanja od Svjetskog prvenstva

Svoje suigrače na Final Fouru Lige prvaka zasigurno prate rukometni reprezentativci koji se nalaze u Poreču gdje se pripremaju za Svjetsko prvenstvo u Egiptu, a među njima je i iskusni Ivan Čupić kojemu već mjesecima nedostaje publika na čijim je krilima naša reprezentacija često izvlačila posljednje atome snage, a nakon toga i slavila velika dostignuća, piše HRT.

– Svi znamo što publika znači, što pune tribine znače cijeli ovaj stres oko testiranja i svih tih stvari koje se moraju raditi prije, uoči i nakon utakmice smanjuju koncentraciju. Ovih pola godine smo se navikli na ovo novo normalno. Nije lijepo, nije nam drago, no što je – tu je moramo živjeti, kaže povratnik u reprezentaciju.

Hrvatska uvijek ima visoka očekivanja na prvenstvima, kakva Čupićeva očekivanja?

– Isto tako, uvijek visoka očekivanja. Sigurno da Hrvatska ima veliku kvalitetu i kontinuitet. Cilj je bio doći do polufinala, a onda je sve moguće pa tako i za ovaj turnir. Jedino što mogu zaželjeti početkom ovih priprema da nas korona i ozljede zaobiđu, te da budemo kompletni i u punom sastavu, zaključio je Čupić, piše HRT.

VIDEO SP Egipat: Počele pripreme rukometaša za Svjetsko prvenstvo, evo što kažu Červar, Horvat i Šipić

Čupić kritizirao EHF: Kölna nije trebalo biti, to nije regularno

Facebook Komentari