Bojana, Nina i Franka tješile su ljude nakon potresa: Držite se, ova godina ima gadan karakter

Foto: Instagram

Nakon što je jutros u 6.28 sati okolicu Petrinje i Siska probudio snažan potres, koji se osjetio i u Zagrebu, podršku je građanima pružila glumica Bojana Gregorić Vejzović (48).

Na Instagramu je napisala:

– Držite se, Zagreb i Petrinja. Osjetio se i u Zagrebu.

Glumica Jelena Perčin (39) opisala je kako je njezina obitelj doživjela ovaj potres, ali i ostale koji su uslijedili nakon. Tim povodom je napisala pjesmicu:

– Zora rudi, svi smo budni. Plin sam zatvorila, bocu otvorila. Ormari se tresu, stat će sve u kesu. Oj, godino, ko te nije volio… Živili – istaknula je kako je ova pjesma prigodna za ovo jutro.

Franka Batelić (28) objavila je fotografiju na kojoj je pozirala na Dolcu, a gledala je prema zagrebačkoj katedrali. Poručila je da je ovo bila loša godina.

– Slučajna simbolika. Pogled s Dolca prema tornju katedrale. Ti – definitivno si godina s gadnim karakterom i ne odustaješ ni u samoj završnici… 2020., reci da je to to? – poručila je pjevačica.

Nina Badrić (48) zaključila je da poslije kiše dolazi sunce, s čime su se složili njezini mnogobrojni pratitelji, pišu 24sata.

Share This Article