14 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Vidioc Jakov i na Božić prenio poruku Gospe

Vidioc Jakov i na Božić prenio poruku Gospe

Blažena Djevica Marija uputila je poruku svijetu preko Međugorja, javlja Vecernji.ba. Obznanio ju je međugorski vidioc Jakov Čolo.

“Draga djeco, i danas je Isus tu kraj vas, pa i onda kada mislite da ste sami i da ne postoji svijetlo u vašem životu On je tu i nikada vas nije ostavio i udaljio se od vas. Svjetlo Njegovog rođenja obasjava ovaj svijet i Vas život. Njegovo srce je uvijek otvoreno prema vama da primi svaku vašu patnju, svaku kušnju, strah i potrebu. Njegove su ruke ispružene prema vama da Vas kao Otac zagrli i kaže koliko ste važni za Njega, koliko Vas voli, i brine za svoju djecu. Je li djeco vaše srce otvoreno prema Isusu? Jeste li u potpunosti predali vaš život u Njegove ruke? Jeste li prihvatili Isusa kao svog Oca, kome se možete uvijek obratiti i u Njemu naci utjehu i sve ono što vam je potrebno da živite istinsku vjeru, prenosi Večernji.

Zato djeco moja predajte vaše srce Isusu i dopustite da zavlada vašim životima, jer samo tako ćete prihvatiti sadašnjost i moći se suočiti sa svijetom u kojem danas živite. S Isusom nestaje svaki strah, patnja i bol jer vaše srce prihvaća Njegovu volju i sve ono što dođe u vas život. Isus će vam dati vjeru da sve prihvatite i ništa vas neće udaljiti od Njega, jer Vas On čvrsto drži za ruku i ne dopušta da se udaljite i izgubite u teškim trenucima jer je On postao Gospodar vašeg života. Ja Vas blagoslivljam svojim majčinskim blagoslovom”.

Najnovije

Još iz rubrike