20 C
Zagreb
Naslovnica Sport Messi ima želju koju možda nikad neće moći ispuniti, a nama je...

Messi ima želju koju možda nikad neće moći ispuniti, a nama je normalna stvar

Što je sve Lionel Messi otkrio u najvećem intervjuu u posljednje vrijeme, saznat ćemo u nedjelju navečer kada će biti emitiran u programu La Sexte. Dijelovi intervjua već su pušteni u javnost, a navodno je dao i odgovor na pitanje što je s novim ugovorom te ostaje li u Barceloni, piše Gol.hr

Messi je pričao o Pepu Guardioli i zašto mu je on dosad bio najbolji trener.

”On ima nešto posebno, pokaže vam da stvari vidite drugačije… Kako priprema utakmice, obranu, gdje napasti protivnika….Imao sam tu nesreću da me vode dvojica najboljih, Guardiola i Luis Enrique. Uz njih sam brzo napredovao taktički”, rekao je Messi.

Kod pitanja iz privatnog života Messi je otkrio kako ima veliku želju koju zasad ne može ispuniti.

”Ja jesam privilegiran zbog svega, ali često bih želio biti anoniman. Htio bih uživati u odlasku na tržnicu, kino ili restoran, naročito kad sam s djecom.”

U još jednom kratkom isječku koji je plasiran kao promocija velikog intervjua vidjeli smo kako je Messi priznao da je imao teško ljeto kada se posvađao s čelnikom Barcelone Bartomeuom.

”Sada sam dobro. Bilo mi je teško ljetos zbog onakvog završetka sezone. Sada sam opet željan i uzbuđen, znam da klub prolazi kroz teško razdoblje i kao momčad i kao organizacija, ali radujem čse budućnosti.”

Najnovije

Još iz rubrike