Poznati slave: Maja u božićnoj haljini istaknula trbuščić, Petko ove godine ima poseban bor…

Instagram

Iako je 2020. mnoge iznevjerila, božićno vrijeme svima donosi toplinu i dašak pozitivne atmosfere u domove. Poznati estradnjaci i ostale javne osobe na domaćoj sceni božićne blagdane provode u okviru svoje obitelji.

Svatovska pjevačica Maja Šuput (41) ove je godine usporila tempo, a sa suprugom Nenadom Tatarinovim (37) u slatkom je iščekivanju. Maja je u listopadu objavila kako je trudna, a par radosno očekuje dječaka. Sada zajedno uživaju u blagdanskom raspoloženju.

– Koliko iglica ima bor, koliko prozora ima dvor, koliko zvijezda nebom šeće, toliko ljubavi i sreće neka cijeloj obitelji donese Badnje večer. Vole vas Maja i Nenad – poručila je pjevačica svojim obožavateljima. S Nenadom je pozirala u plavoj bliještećoj haljini, koja joj je istaknula trudnički trbuščić.

A sa svojom obitelji Badnjak provodi i voditelj Dalibor Petko (42). Na društvenim se mrežama pohvalio kako je s roditeljima okitio bor, koji je ove godine u pomalo drugačijem izdanju. Pratitelji su mu u komentarima poručili kako je ovakav bor baš ‘cool’.

A sretan Božić u ime cijele obitelji zaželio je svima i violončelist Stjepan Hauser (34).

Obiteljsku fotografiju je na Instagramu objavila pjevačica Žanamari Perčić (39) koja je pozirala sa suprugom Mariom i kćerkicom.

– Šaljemo našu ljubav za Božić svima vama i vašim voljenim obiteljima – stavila je u opis objave.

– Hrpu stvari bih htjela gumicom izbrisati u 2020. godini. A ono, na što sam najponosnija stane u ovu sliku. Sretan Božić, dragi moji! Zdravlja, ljubavi, obiteljske povezanosti, i CJEPIVA vam želimo od srca! – poručila je glumica Ecija Ojdanić (46).

Božić je čestitala i voditeljica Barbara Kolar (50) koja je pozirala sa psom.

– Slika sve govori – ja si želim odmor, a Lola da netko konačno baci ove rogove! Sretan vam Božić svima – napisala je, prenose 24sata.

Share This Article