Ognjena javno objavljuje imena udvarača: Evo ako je s nekom ovaj primjerak lignje u vezi…

Instagram

Kantautorica Alex Ognjena (37) iz Zagreba svojim izgledom plijeni pažnju gdje god da se pojavi. Na društvenim mrežama zbog toga je često na ‘meti’ muškaraca koji joj šalju poruke u inbox. Zovu je na piće, nude veze i brakove, no ima i onih koji joj postavljaju neugodna pitanja koja se Alex ne sviđaju.

Jedan od muškaraca na Instagramu joj je poslao poruku i pitao je treba li sponzora sa strane. Pristojno mu je odgovorila kako sponzora nikada nije tražila niti ga treba. A potom je sa svojim pratiteljima podijelila poruke jednog od obožavatelja koji joj je ponudio novac za seks.

– Dam ti 3000 eura za seks na jednu noć – napisao je. Ognjena mu je ‘odbrusila’ i napisala mu kako će ga blokirati na društvenoj mreži i dodala kako ubuduće objavljuje imena korisnika koji joj se tako javljaju da vide njihove žene.

A sada je Ognjena doista to počela raditi. Na Instagram ‘storyju’ javno je objavila poruku koju joj je poslao jedan od obožavatelja.

– Hej, može seks? – pitao je, a Ognjena je odgovorila: ‘Može block’.

– Počinjemo. Evo dame, ako se nekome ovaj primjerak lignje nabacuje, ili ne daj Bože da je u vezi s nekom, da znate – napisala je i otkrila s kojeg profila je poruka stigla. I dalje će objavljivati imena onih koji joj šalju poruke ovakvog tipa.

Podsjetimo, Alex se javno oglasila na društvenoj mreži kada joj je prekipjelo i ovakvih joj je poruka ‘preko glave’.

– Ne tražim sponzora. Cijeli život se sama financiram i ne bih pristala na nikakve nemoralne ponude taman i da sam kruha gladna. Nisam pristala kada mi je bilo najteže, neću niti danas. Od sada ovakve ponude idu direktno na ‘block’, bez iznimke. Ako vas fizičkim izgledom podsjećam na neke koje su sponzoruše, to je isključivo zato što se meni sviđa kako izgledam, a ne da ‘uhvatim’ nekoga’ – zaključila je Alex, prenose 24sata.

Facebook Komentari