Nasred zagrebačke Ilice izboden muškarac, drugog su priveli: Gosti hotela su se obračunali

Foto: Ruža Ištuk/HRT

Danas je u jutarnjim satima nasred zagrebačke Ilice, točnije Ilica 14, izboden muškarac. Na mjesto su došle odmah i policija i kola hitne pomoći. Policija je odmah privela osumnjičenog.

– Ne zna se točno što se dogodilo. Prema informacijama kojima zasad se raspolaže, došlo je do obračuna dva gosta hotela. Recepcionar je samo vidio da jedan od njih izlazi krvav iz lifta i odmah je pozvao policiju koja je odvela drugog gosta. Sada je tu policija i Hitna pomoć pa ćemo nakon očevida znati više – kazali su za RTL.hr u hotelu Heritage.

Svjedoci su ispričali kako su vidjeli da policija u lisicama odvodi mlađeg muškarca.

– Čula sam oko 9 veliku buku koja je dopirala s prvog kata hostela, žamor i trčanje. Nisam znala što se događa, a kasnije sam vidjela policiju – ispričala je prodavačica iz obližnjeg dućana.

U zagrebačkoj policiji kažu kako se obračun dogodio jutros u 9.10 sati.

– Jedna osoba je ozlijeđena i pomoć joj je pružena u KBC-u Zagreb, a muškarca kojeg dovodimo u vezu s tim događajem priveli smo na kriminalističko istraživanje – rekli su u PU zagrebačkoj.

Naknadno se nazvalo i hotel Heritage gdje je djelatnik, na engleskom jeziku, rekao da trenutno ne smiju davati nikakve informacije o tome što se dogodilo, prenose 24sata.

Facebook Komentari