Izdali mu propusnicu za misu pa je poništili nakon objave medija

Viktor Šimunić, nezavisni vijećnik iz Oroslavlja uspio je dobiti propusnicu za misu u Zagrebu jer je napisao da mu treba duhovni mir. To je napravio ponukan time što sin od njegove 92-godišnje susjede nije uspio dobiti propusnicu da iz Zagreba dođe k mami, kojoj inače dolazi svaki dan.

Manje od sat vremena je prošlo otkako je portal 24sata objavio članak da je Viktoru Šimuniću iz Oroslavja izdana propusnica za dolazak u Zagreb na misu, a Stožer civilne zaštite je reagirao. Preko sustave ePropusnice Šimunić je dobio poruku da se propusnica opoziva. Razlog: Propusnica je zatražena s ciljem zlouporabe.

Viktor Šimunić je propusnicu zatražio i dobio frustriran činjenicom da njegov susjed tri dana pokušava dobiti propusnicu za skrb o 92-godišnjoj nepokretnoj majci. Odobrena mu je u pet minuta, a prihvatili su njegovo obrazloženje da želi ići iz Krapinsko-zagorske županije u Zagreb u veliku crkvu Svete Mati Slobode kako bi na misi “istinski pronašao svoj duhovni i božićni mir”.

Sada mu je propusnica poništena, a Šimunić kaže da to uopće nije ni važno jer samo dokazuje kako sustav funkcionira, prenosi N1.

Facebook Komentari