Dva puta u dva dana završili u bolnici: Šmrkali lošu drogu pa svi redom popadali u nesvijest

Zadarski policajci su proveli kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ‘omogućavanje trošenja droga’.

Do nje su došli nakon krim istraživanja nad 49-godišnjakom koji je u svojem autu u šumi dopustio mladima da se drogiraju njegovim speedom 29. studenog, pola sata iza ponoći. Svima je pozlilo od loše droge i završili su u bolnici. A policija je otkrila da im to nije bilo prvi put. Dan ranije napravili su istu stvar, popadali u nesvijest i završili u bolnici.

– Naime, 20-godišnjakinju se sumnjiči da je 28. studenog poslijepodne na području grada Zadra omogućila 28-godišnjaku konzumiranje sintetičke droge amfetamin takozvani speed od čega mu je pozlilo. Nešto kasnije, omogućila je trošenje iste droge 21-godišnjakinji i 49-godišnjaku, uslijed čega im je pozlilo i izgubili su svijest te im je pružena pomoć u Općoj bolnici Zadar – kaže Ivana Grbin, policijska glasnogovornica u Zadru.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv 20-godišnjakinje je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog sumnje da je počinila kazneno djelo omogućavanje trošenja droga, pišu 24sata.

Facebook Komentari