22.6 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Janjić o mužu: U dvije godine pregazila su nas dva vlaka...

Janjić o mužu: U dvije godine pregazila su nas dva vlaka…

Splitska glumica Nataša Janjić (39) i njezin suprug, specijalist ortopedije Nenad Medančić (37), slave drugu godišnjicu braka.

– U dvije godine pregazila su nas dva vlaka, ali na kraju dana, doslovno i figurativno, ostajemo nas dvoje. Da se na tvoje rame uvijek mogu osloniti i da uvijek bude onoga čemu se možemo zajedno smijati. Ostalo ćemo lako… Sretna nam dvogodišnjica braka, mužu i ljubavi! – napisala je Janjić na Instagramu.

Čestitkama su se pridružile Bojana Gregorić (48), Franka Batelić (28), Ana Gruica Uglešić (37) i Marijana Batinić (39) koja je sa suprugom Matejem Pašalićem ‘spojila’ Janjić i muža.

Inače, glumica je u srpnju ponovno postala majka. Par je dobio kćerkicu Kaju, a još prošle godine stigao im je sin Toni.

– Nisam si kupila komad odjeće cijelu godinu. To je moja najveća ušteda ikad. Nisam imala želju, a nije mi ni trebalo. Čemu, kad sam uglavnom u spavaćici ili u predimenzioniranim trenirkama koje sam nosila cijelu trudnoću i poslije? Ormari su prepuni, a nigdje prilike za dotjerati se. Dogovaram poneku kavu iz termosice na otvorenom, ali nekako mi se i ne izlazi… Danas ću ovako. Luksuz je ionako stanje uma – napisala je Splićanka nedavno, pišu 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike