12 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Gledatelji opleli: Tko je pustio Doris da vodi emisiju ovakva?

Gledatelji opleli: Tko je pustio Doris da vodi emisiju ovakva?

Dio gledatelja emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’ je ‘opleo’ po Doris Pinčić (32) jer im se nije svidio njezin izgled u emisiji koju je jutros vodila s Mirkom Fodorom (58).

– Dragi Bože da mi je znati tko pusti Doris da vodi emisiju ovakva! S ovim ‘repićem’?! Inače u trapericama! Ni Zlata nije ništa bolja što se odjevnih kombinacija tiče! Inače jako zgodne i lijepe al’ neke stvari po meni nedopustive! Zar Vam Mila Horvat nije podijelila lekciju dok je vodila?!? – komentirala je korisnica na Facebooku.

Ipak, bilo je i onih koji su branili voditeljicu.

– Ako ti na osnovu repića ocjenjuješ nečiji rad, onda radije obriši to svoje trabunjanje – poručio je gledatelj.

– A zašto bi?! Imam pravo na vlastito mišljenje! Nisam osporila njezin rad i stručnost nego izgled s kojim izlazi u javnost! Doduše nije ni ona kriva (što sam spomenula) jer netko bi trebao voditi brigu o tome kakva će izaći pred raju! I ne miješajte kruške i jabuke nego pažljivije pročitajte komentar! Ja o jednom Vi o drugom – nastavila se rasprava.

– Samo malo više elegancije ne bi škodilo…. I ne razumijem, zašto napadati tuđe mišljenje – složila se druga korisnica, dok je jedna gledateljica zaključila: ‘Nije na modnoj reviji… Kakve danas hodaju ovo je super’, prenose 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike