Anđelka Prpić nakon razvoda ljubi biznismena, bivšeg dečka poznate pop pjevačice

Glumica Anđelka Prpić, domaćoj publici najpoznatija po ulozi u seriji ‘Andrija i Anđelka’, prije nekoliko mjeseci obznanila je da se nakon devet godina braka razvodi od supruga Darija Prpića. Što je kumovalo razvodu za sada nije poznato jer glumica o razlozima nije govorila u javnosti, a ovih se dana u medijima pojavila informacija da Anđelka ponovno ljubi.

Glumica je navodno uplovila u vezu sa bivšim dečkom pop pjevačice Aleksandre Radović, biznismenom Srđanom Stojanovićem, piše Kurir. Njih dvoje poznaju se dugo, a Anđelka je čak s bivšim suprugom bila Aleksandrinoj promociji u Srđanovom restoranu. Njihova romansa planula je, kako tvrde, tek nakon što su oboje prekinuli svoje prijašnje odnose. Izvori bliski glumici tvrde da je Anđelka sretna i zadovoljna te da vrijeme često provodi u lokalu svog novog partnera.

Iako o razlozima rastave nije htjela nikada govoriti Anđelka je nedavno otkrila da je s bivšim suprugom s kojim ima sina Jakšu i dalje u dobrim odnosima.

– Razvod ne znači i rat. Mi smo i dalje obitelj. Jedni drugima smo najbliži, bez obzira na kojim adresama živimo. Ništa što je postojalo prije 2020. ne bih bacila ili zataškala. Ni zbog čega se ne kajem. Nemam potrebu pritisnuti ‘izbriši’, naprotiv – kazala je Anđelka i dodala kako se tijekom najtežih dana trudila zadržati privatnost.

-Jedina se u obitelji bavim javnim poslom pa je moja odgovornost da sve njih čuvam, ali i naše prijateljstvo i poštovanje koje smo zadržali – zaključila je nedavno glumica u emisiji “Drž ga, Božo”, koju vodi s Milanom Kalinićem na televiziji K1, prenosi Večernji.

Facebook Komentari