28.7 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Žena dala slijepom partneru izvezenu sliku ultrazvuka bebe

Žena dala slijepom partneru izvezenu sliku ultrazvuka bebe

Kad smo došli doma, podijelili smo snimke s članovima obitelji i svi su bili jako uzbuđeni što prvi put vide bebu – započeo je Nathan Edge (26) objašnjavajući za Today kako je potpuno slijep već sedam godina.

– Rijetko me to pogađa i dobro se nosim sa svojim stanjem, no sada me iznenada jako pogodilo jer sam shvatio da nikad neću vidjeti te snimke – kazao je.

– Pokušao sam zamisliti kako izgleda dok su mi drugi prepričavali snimku, no sad sam u mogućnosti sam stvoriti pravu sliku svog djeteta. Ovo je nevjerojatno. Mogao sam proći kroz čitav život ne znajući kako ta snimka izgleda – pojasnio je.

Svoju priču podijelio je na Twitteru, a čitatelji iz cijelog svijeta zasuli su ga porukama podrške.

– Ovo je predivno, no natjeralo me da razmislim o tome što sve uzimam zdravo za gotovo. Hvala što si mi dao tu perspektivu – stoji u jednom od komentara.

– Nevjerojatno! Kako profinjeno! Kakva uspomena kad beba naraste – dodaje još jedan čitatelj.

Edge kaže da su mu se javili i drugi ljudi s oštećenjima vida koji se također nadaju da će jednog dana postati roditelji.

– Ultrazvučne snimke su važan dio putovanja u kojem postajete roditelji. Svi bi to trebali iskusiti – zaključio je Edge, prenose 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike