Pogledajte bivšu predsjednicu na snimanju serije: Kako se snašla kao glumica?

Foto: Dnevnik.hr

Već danima mediji bruje o zanimljivoj poveznici hit-serije Dar Mar i Kolinde Grabar-Kitarović.

Stvorilo se veliko iščekivanje o čemu se tu točno radi, u medijskom prostoru napravio se u međuvremenu i pravi dar mar zbog tog neobičnog spoja, a u današnjem Dnevniku Nove TV gledatelji imaju priliku i iz prve ruke čuti kako je došlo do suradnje bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović i Nove TV te otkriti kako ona opisuje svoje iskustvo na televizijskom setu i ima li možda nekih drugih ambicija na tom planu.

Obožavateljima serije dobro je poznata činjenica da se radnja u popularnoj seriji Nove TV odvija u 2019. godini, godini kada je Grabar-Kitarović bila predsjednica države.

”Uvijek nastojimo biti inovativni, autentični te smo zahvalni na prilici da smo uspjeli ostvariti ovu suradnju i snimiti bivšu predsjednicu u cameo ulozi u seriji ‘Dar Mar’. Scenaristički nam se nametnula ideja kako bi bilo jako zanimljivo dovesti i bivšu predsjednicu umjesto da tražimo glumicu koja bi ju mogla utjeloviti.

Zadovoljni smo što smo u tome i uspjeli jer ona je vrhunska profesionalka i bez obzira na to što nema glumačkog iskustva, ona se na setu izvrsno snalazi. Oduševljeni smo njezinom karizmom, koju je ovaj put umjesto u političke svrhe iskoristila ispred naših kamera. Moram priznati da je napravila pravi dar mar kročivši na naš set, a da će i gledatelji biti oduševljeni ovim njezinim glumačkim izletom, kao i brojnim iznenađenjima koje još pripremamo”, izjavila je direktorica produkcije Nove TV Sanja Tucman.

Ne propustite pogledati večerašnji Dnevnik Nove TV od 19:15, a uskoro stižu i epizode u kojima će se vidjeti kako se Dizmovčani pripremaju za dolazak predsjednice, hoće li Linda dobiti priliku upoznati svoj najveći životni uzor te kakav dar mar u jednom malom mjestu može napraviti jedan tako jedinstven događaj, piše Dnevnik.hr

Facebook Komentari