31.2 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Maja Šuput Tatarinov otkrila spol bebe

Maja Šuput Tatarinov otkrila spol bebe

Otkako je u listopadu otkrila da je u četvrtom mjesecu trudnoće, Maja Šuput Tatarinov (41) fanove na društvenim mrežama redovito ‘obavještava’ o prinovi.

No sada je na red došla informacija koju su mnogi vjerni obožavatelji mjesecima čekali. Spol bebe. Baš poput i brojnih influencera, Maja i Nenad odlučili su snimiti video u trenutku u kojem otkrivaju hoće li na svijet doći cura ili dečko.

Na društvenim mrežama objavili su videosnimku na kojoj iz velike kutije puštaju plave balone i otkrili kako očekuju sina.

– Dečko ili cura? – napisala je Maja u opisu videosnimke koja je u samo nekoliko minuta ‘zatrpana’ pozitivnim komentarima i čestitkama.

Šuput je nedavno u razgovoru za Večernji list priznala kako je jedva dočekala da se počne baviti opremanjem bebine sobe i svega što joj treba.

– Sve sam već izabrala, ali vjerojatno će se još toga nadodati. Stan je kompletno srušen jer smo ga odlučili preurediti novim namještajem i novom energijom i zbog toga što do sada nismo imali dječju sobu, tako da se ta soba sad radi iz temelja. Dok je muž s dizajnerima interijera i arhitektima zadužen za kompletan stan, u bebinu sobu ne dam nikome – rekla je za Večernji list te dodala:

– Tu sam se angažirala sama i točno znam što želim. Trenutačno živimo u unajmljenom stanu i čekamo koji dan da nam naša oaza bude gotova, a tek tad počinje opremanje, prenose 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike