Slavko Sobin komentirao gaf HRT-a i najavljene disciplinske mjere: Dobro smo se zabavili

Neviđena zbrka nastala je sinoć na programu HRT-a. Umjesto pompozne najavljivane četvrte sezone serije ‘Crno-bijeli svijet’ na programu se greškom našla već viđena epizoda ‘Vrijeme odluke’ iz prve sezone i u čudu ostavila gledatelje, ali i glavne glumce serije. Slavko Sobin, koji je utjelovio simpatičnog Žungula, jedan je od prvih glumaca koji se osvrnuo na ovaj gaf na društvenim mrežama.

– Meni je super drago vidjet sebe 7 godina mlađeg, al evo, pozdravite u komentarima ekipu koja je pustila krivu epizodu. Ja vam ne stignem odgovorit na pitanje na koje ne mogu zamisliti odgovor – napisao je Sobin na svom Instagramu, a potom i snimio video u kojem govori “Ljudi jel ovo moguće? Ovo se samo kod nas može dogoditi!”.

Ubrzo je uslijedila i reakcija HRT-a s kojeg su potvrdili da je riječ o nenamjernoj pogrešci te najavili sankcije odgovornima.

– Zbog ljudskog faktora – pogreške u ispisu naloga za emitiranje – večeras je u emitiranju programa HTV-a došlo do velikog propusta, pa je umjesto 1. epizode nove 4. sezone krenula zadnja epizoda 1. sezone “Crno-bijelog svijeta”. Pogreška je nakon nekoliko minuta ispravljena, a HRT će zbog toga poduzeti disciplinske mjere protiv odgovornih osoba za ovu veliku pogrešku, te se ispričava gledateljima zbog nastale situacije – poručili su s HRT-a, a odmah nakon njihove isprike reagirao je i Sobin.

– Ajde, ajde možemo i bez disciplinskih mjera. Dobro smo se nasmijali svi, pripisali 2020-toj i ćao đaci – poručio je glumac, piše Večernji.

Potpuna zbrka na HRT-u, nakon 35 minuta krive epizode Crno-bijelog svijeta – možda krene prava

Facebook Komentari