22.6 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska U manje od sat vremena opljačkana 2 oporbenjaka iz Gradske skupštine, Torjanac...

U manje od sat vremena opljačkana 2 oporbenjaka iz Gradske skupštine, Torjanac kritizirao policiju

Dvojica oporbenih zastupnika zagrebačke Gradske Skupštine u nedjelju su, u dva odvojena događaja, doživjela pljačku.

Najprije se na pljačku požalio nezavisni zastupnik i poznati glumac Marko Torjanac, objavivši na Facebooku kako im je netko provalio u kombi. provalnik ili više njih razbio je staklo te ukrao alat i rekvizite za predstavu. Torjanac se pritom požalio i na aljkavost policijskog očevida.

– Policija došla, ništa izmjerila, ništa fotkala, stala na razbijeno staklo na podu, još ga samo više razmirvila, sat vremena pisali prijavu u toplom autu dok mi čekali na hladnoći – uvid i forenzika na naš način. Baš se ono osjećaš sigurno i zaštićeno… Jedino mi žao sto neću vidjeti lica lopova kad shvate da je kompjuter samo kućište kao i mobiteli. Ali ok, idemo dalje… i on line i uživo usprkos svemu – napisao je Torjanac.

Samo dvadesetak minuta kasnije na Facebooku se javio i gradski zastupnik Renato Petek, također nestranački zastupnik oporbe i predsjednik Kluba nezavisnih zastupnika.

– Molim pomoć! Tijekom fotkanja na Sljemenu, uz Činovničku livadu u snijegu, netko mi u blizini popalio torbicu s dokumentima i ključevima s obližnjeg grma – napisao je, piše Jutarnji.

Najnovije

Još iz rubrike