Što je plasmage? Tretman kojim ćete reći zbogom podočnjacima i spuštenim kapcima

Poboljšavanje cjelokupnog izgleda lica u današnje vrijeme nikada nije bilo lakše. Uz brojne neinvazivne tretmane su nam zdrava, hidratizirana i sjajna koža nadomak ruke. Jedan od takvih jednostavnih, a učinkovitih tretmana je i plasmage.

Radi se o tretmanu koji se koristi za zatezanje kože očiju, podočnjaka, podizanje kapaka te za ostale tretmane pomlađivanja kože.

Da bi tretman bio učinkovit, plasmage koristi plazmu kao izvor energije koja u doticaju s kožom čini samo sitna termička oštećenja.

U tretmanu se koristi uređaj Plasmage koji stvara plazmu između elektrode i kože. Taj dio plazme tada stvara termičku točku i grije se. To grijanje uzrokuje nestanak mikro količine kože. Nestanak kože potiče novo stvaranje zbog cijeljenja, a upravo taj dio tretmana stvara efekt podizanja kože. Cijeljenje potiče stvaranje novog kolagena što ujedno znači i povećanje elastičnosti kože.

Ovisno o tome što se tretira plasmageom, može se i ukloniti dio kože. Plasmage ne boli, a oporavak je kratak bez ožiljaka.

Plasmage je tretman kojim se postiže korekcija podočnjaka ili podizanja kapaka, a koji su najčešće među prvim znakovima starenja. Bore na licu mogu se početi pojavljivati već u 20-im godinama i rijetko u početku predstavljaju vizualni problem, no spuštanje kapaka može dodati nekoliko godina na inače mladoliko lice.

Podočnjaci su tanak dio kože koji stari gubeći elastičnost, kolagen i kisik. Mogu biti natečeni, a takve je teško prekriti šminkom. Taj tanki dio kože može se zategnuti uz plasmage tretman koji koristi plazmu i tijekom kojeg ne dolazi do direktnog kontakta s kožom. Umjesto blefaroplastike ili kirurške operacije kapaka, plasmage je nekirurški, a učinkovit.

Upravo zbog toga je ovaj tretman osmišljen za podizanje, korigiranje i pomlađivanje kapaka. Plazma koja se koristi potiče kožu na obnovu i stvaranje veće razine kolagena zbog čega je čini više zategnutom.

Sve to stvara efekt obnavljanja i pomlađivanja kože. Plasmage je prva frakcijska plazma koja se prilagođava svakom stanju i svim potrebama osobe koja želi činiti korekcije na koži lica.

Ako se odlučite na uklanjanje nekih ožiljaka, bradavica ili madeža i za to možete koristiti plasmage tretman. S obzirom na to da plasmage ima različite nivoe ovisno o tome za što se koristi, može pomoći i kod uklanjanja madeža. U slučaju ovakvog tretiranja, oporavak traje oko pet dana.

Prednost plasmage tretmana je u tome što ne stvara ožiljke već ih popravlja, nema dugog oporavka, a nakon tretmana se ne pojavljuju podljevi. Za razliku od mnogih kirurških tretmana koji uzrokuju ljubičaste podljeve zbog oštećenja na koži, plasmage ne stvara takvu reakciju te oporavka gotovo da nema. Kad se tretira jedan dio kože, posebice oko očiju, kompletna regija dobiva novi, pomlađeni izgled.

Sve osobe koje žele pomladiti svoj izgled kože i osvježiti pogled, mogu se uputiti na plasmage. S obzirom na to da je teško odrediti u kojim godinama se pojavljuju spušteni kapci ili bore, ne postoji konkretna ograničenost po pitanju tko može na plasmage.

Doduše, vjeruje se kako je mlada koža još uvijek sposobna sama se regenerirati te su joj dovoljni prirodni načini za pomlađivanje kože da bi vratila elastičnost i sjaj, prenosi N1.

Facebook Komentari