Naučite jedan od ovih 10 jezika, jer su najprivlačniji na svijetu

Nije velika tajna da način govora i artikulacija mogu biti jedni od ključnih faktora privlačnosti. Drugi jezici i naglasci, različiti od onih koje upotrebljavamo, mogu nas lako nekome privući.

Istraživače s platforme za e-učenje ‘Preply’ je zanimalo koji svjetski jezik je najatraktivniji. Okupili su deset dobrovoljaca, spojili su ih na uređaje za praćenje otkucaja srca pa su im krenuli puštati koketne razgovore na različitim jezicima svijeta. Pratili su što se događa s otkucajima, prenose 24sata.

Zaključili su da je najprivlačniji onaj jezik od kojeg nam srce brže zakuca. Napravili su listu od 10 najatraktivnijih jezika svijeta, a prvo mjesto je očekivano zauzeo talijanski, prenosi bestlifeonline.com.
Top lista najprivlačnijih jezika svijeta:

Talijanski – otkucaji su se povećali sa 65 u minuti na 80.

Portugalski – otkucaji su se povećali sa 65 u minuti na 78.

Francuski – otkucaji su se povećali sa 65 u minuti na 77.

Ruski – otkucaji su se povećali sa 65 u minuti na 77.

Grčki – otkucaji su se povećali sa 65 u minuti na 77.

Španjolski – otkucaji su se povećali sa 65 u minuti na 77.

Poljski – otkucaji su se povećali sa 65 u minuti na 76.

Kineski – otkucaji su se povećali sa 65 u minuti na 76.

Korejski – otkucaji su se povećali sa 65 u minuti na 76.

Hindski – otkucaji su se povećali sa 65 u minuti na 75.

Engleski s oštrim irskim naglaskom lani je proglašen najseksepilnijim jezikom na svijetu, a oni koji su ga imali prilike slušati uživo, tome se ne čude. Talijanski je zauzeo drugo mjesto, a škotski naglasak je bio treći.

Internetska platforma za anketiranje Onepoll.com pitala je 5000 muškaraca i žena koji naglasak ostavlja najbolji dojam na njih i pomalo im budi leptiriće u trbuhu. Većina je bez puno razmišljanja odabrala – irski. Žene su se odmah sjetile glumca Colina Farrella koji bez tog naglaska ne bi bio toliko zanimljiv i privlačan, rekle su.

Facebook Komentari