Muškarci su otkrili zbog čega više vole žene s kratkom kosom

Kratka kosa dobiva više pažnje

Kratke frizure ističu se od ostalih, pa ih muškarci obično uvijek primijete. Mnogi muškarci koji preferiraju žene s kratkom kosom, rekli su da kratka kosa nije toliko česta kao duga, što je čini posebnom.

Bolje vide lice i vrat

Možda ste primijetili da na modnim revijama modeli uglavnom imaju frizure koje im što više otkrivaju lice. To je zato što kosa može ometati i sakriti ženske crte. Muškarci se također slažu da su lice i vrat jako atraktivni.

Kratka kosa zahtijeva manje održavanja

Razmislite koliko je vremena potrebno za oblikovanje duge frizure, a muškarci mrze kad ženama treba predugo da se spreme.

Kratka kosa = samopouzdanje

Nije svaka žena spremna eksperimentirati s kratkom frizurom. Za to je potrebna hrabrost, kao i samopouzdanje, a muškarce privlače žene s visokim samopouzdanjem.

Ne smeta im

Muškarci ne vole kad im kosa djevojke uđe u oči i usta. Osim toga, također ne vole vidjeti dlake po podu. Zato im kraća kosa bolje odgovara, prenose 24sata.

Često znači da je ženi stalo do svog izgleda

Ako se žena odluči na kratku frizuru, to znači da se dobro brine o sebi. Ovo je vrlo važno za muškarce, jer im pokazuje da je žena zainteresirana za brigu o svom izgledu, piše Bright Side.

Facebook Komentari