Konzumirali su opijate? Utvrđuju se okolnosti pod kojima mu je umrla na rukama: Svi smo u šoku

Foto: Dnevnik.hr

40-godišnju ženu u srijedu između 2 i 3 sata automobilom je u bolnicu dovezao njezin 23-godišnji dečko. Unatoč brzoj liječničkoj intervenciji nisu je uspjeli reanimirati. Dežurni liječnik konstatirao je smrt, nakon čega je tijelo prevezeno na Zavod na sudsku medicinu i kriminalistiku na Šalati kako bi se obdukcijom utvrdio uzrok smrti.

Mladić je odveden u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje kako bi policija rekonstruirala događaj, a Jutarnji list piše da je do tragedije navodno došlo nakon konzumiranja opijata. Nakon pretresa automobila i doma, i ovisno o ishodu kriminalističkog istraživanja, kao i rezultatima obdukcije, ovisit će eventualna kaznena odgovornost mladića kojem je djevojka umirala pred očima.

U mjestu pokraj Krašića gdje su živjeli ostali su zatečeni viješću, a šokirana je i njegova obitelj. ”Čuli smo da joj je naglo pozlilo i da ju je David odmah odvezao u bolnicu u Zagreb. Javio nam je da je umrla u bolnici. Svi smo u šoku”, rekao je jedan ukućanin, prenosi Dnevnik.hr

Facebook Komentari